• 085-3012318
  • contact@isolatie-netwerk.nl
  • Lasondersingel 166, 7514 BX Enschede

Tegen vocht en toch goed isoleren

Kruipruimte Isolatie

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is.

Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat.

Bodemisolatie met isolatieparels

Deze isolatieparels zijn zeer duurzaam en behouden altijd hun isolatiewaarde. Tevens zijn ze bestand tegen schimmels, vocht en diverse natuurlijke zuren. De parels worden door middel van luchtdruk, via het kruipgat of kruipluik, de kruipruimte ingeblazen. De aan te brengen laag in de kruipruimte is afhankelijk van de gewenste isolatie-waarde.

Bodemisolatie met isolatieschelpen of Chips

Naast het isoleren met isolatieparels kunt u uw bodem ook isoleren met hoogwaardige natuurschelpen. Net als de isolatieparels worden deze schelpen d.m.v. luchtdruk, via het luik, in de kruipruimte aangebracht. Deze schelpen zijn een natuurproduct en zorgen voor een warmere vloer in uw woning.

Bodemisolatie of vloerisolatie?

Is uw kruipruimte hoger dan 40 cm? Dan is het ook een optie om vloerisolatie toe te passen. In tegenstelling tot bodemisolatie wordt bij vloerisolatie gewerkt met isolatiemateriaal tegen de onderzijde van de beganegrondvloer.

Manieren van isoleren

 HR++ EPS bodemIparels

 HR++ Isolatiechips

 Hoogwaardige natuurschelpen

Waarom Isolatie Netwerk?

 Op alle isolatiegebieden gecertificeerd

 Wij denken met u mee

 Maatwerk offertes

 Gekwalificeerd personeel