• 085-3012318
  • contact@isolatie-netwerk.nl
  • Lasondersingel 166, 7514 BX Enschede

Voegen en sandwashing

Gevelrenovatie

Isolatie Netwerk levert maatwerk! Dat geldt in het bijzonder voor de techniek van het verwijderen en aanbrengen van voegwerk.

Voegen

Voor we een nieuwe voeg aanbrengen verwijderen we zorgvuldig de oude voeg. Veelal lukt dat prima met de pneumatische hakhamer, maar als de situatie daar aanleiding voor geeft (zoals bijvoorbeeld bij monumentale bouwwerken), kiezen we voor het uitslijpen van de voegen. De vervolgfase staat in het teken van het aanbrengen van de nieuwe voeg. Al onze specialisten voor voegherstel zijn gekwalificeerd voor dit type projecten en hebben veel kennis van het aanbrengen van de verschillende toegepaste voegvormen: borstelvoeg, gladde voeg, terugliggende voeg, knip- en snijvoeg en schaduwvoeg etc.

Sandwashing

Isolatie Netwerk adviseert Sandwashing voor een grondige reiniging van uw pand.

Het resultaat is in de meeste gevallen verbluffend: de gevel is weer als nieuw!

Isolatie Netwerk gebruikt voor deze spectaculaire metamorfose geen grit maar olivinezand en water als straalmiddel. Als organisatie die waarde hecht aan duurzaamheid en groen ondernemen, vinden wij het natuurlijk van het grootste belang dat de vrijgekomen stoffen absoluut geen nadelige milieueffecten hebben.

Waarom Isolatie Netwerk voor Sandwashing?

 Grondige reiniging

 Water als straalmiddel

 Geen nadelige mileueffecten